Activiteiten - Yosijimusic

Go to content

Main menu:

Menu NE

Alles ontvouwt zich (Wu Wei)


Momenteel ben ik met name bezig met het maken van filmpjes bij geleide meditaties en nieuwe muziek.  Sinds 9 april zijn enkele video's
- m.n. demo's van mijn CD 's - beschikbaar op 
YouTube  en Facebook.
Ga daarvoor naar de YouTube/Facebook-pagina

Voor mij is dit "mijn dagelijkse werk"; in de "gewone mensen wereld" wordt dit gezien als hobby, omdat ik er (nog) geen geld mee verdien. 
Ik leef sober van mijn spaarcentjes en beschouw dit werk als SEVA.
Er zijn een aantal lieve en bijzondere mensen op mijn pad gekomen die graag hieraan willen bijdragen. Aangezien zij echter nog helemaal "in" deze wereld functioneren, delen ze ook dezelfde beperking: gebrek aan tijd.  
Het lijkt alsof het universum de totstandkoming van mijn video’s frustreert, maar vanuit een hoger perpectief is er een weten, dat alles precies is zoals het behoort te zijn. Die schijnbare vertraging betekent niets anders dan dat ik mijn oordeel (ego reflex) mag doorzien en me open mag stellen voor WAT IS.  Ik omarm steeds meer het "niet weten": HET IS! 
Hoewel mijn innerlijke gids mij voortdurend verzekert dat alles "geregeld is", houd ik er altijd rekening mee, een begoocheld spiritueel zoekend ego te zijn dat op een dag - ontnuchterd i.p.v. ontwaakt – weer een normale baan moet gaan zoeken.

De Spaanse en Arabische versie van Lichaambewustzijn zijn klaar;
de Duitse, Engelse, Franse en Nederlandse versies volgen in september.
Na de zomer zal ik ook mijn nieuwste instrumentale stuk publiceren:
Om Sahasrara meditatiemuziek, cc. 30 minuten. 
Ik heb al maanden een technisch probleem met mijn computer waardoor ik langere video's niet kan wegschrijven, zoals Om Sahasrara.
Ik hoop dit euvel binnenkort opgelost te hebben, als ik nieuwe hard- en software heb laten installeren.


We zullen zien (---: 
 

Na de stilte 
komt muziek 
het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.
(Aldous Huxley:  1894-1963)

 
Back to content | Back to main menu